To jak PiS prowadzi kampanię wyborczą pokazuje, że to są po prostu nieuczciwi ludzie. Tak po prostu i zwyczajnie nieuczciwi. I oni ta nieuczciwość wprowadzają wszędzie gdzie się pojawią: do lasów, do sądów, do podatków, do szkoły, do "walki z covidem", do mediów. Już po sposobie prowadzenia kampanii wyborczej widać z kim mamy do czynienia i że od takich ludzi trzeba trzymać się z daleka, jak od organizatorów gry w 3 kubki na bazarze.
1. Czy popierasz wyprzedaż majątku państwowego podmiotom zagranicznym, prowadzącą do utraty kontroli Polek i Polaków nad strategicznymi sektorami gospodarki? - "nie".
2. Czy popierasz podniesienie wieku emerytalnego, w tym przywrócenie podwyższonego do 67 lat wieku emerytalnego dla kobiet i mężczyzn? - "nie".
3. Czy popierasz likwidację bariery na granicy Rzeczypospolitej Polskiej z Republiką Białorusi? - "nie".
4. Czy popierasz przyjęcie tysięcy nielegalnych imigrantów z Bliskiego Wschodu i Afryki, zgodnie z przymusowym mechanizmem relokacji narzucanym przez biurokrację europejską? - "nie".
PSL straci mandaty w kraju a później poleci na łeb i szyję poparcie w powiecie. Całe szczęście przewietrzy sie gabinety na Dąbrowskiego. Jeszcze chwila.
bohater Szekspirowskiego dramatu Ryszarda III: "Jestem mały, jestem brzydki, psy na mój widok wyją, kobiety nie chcą ze mną tańczyć, co mam robić w tym świecie? No, muszą się mnie bać, to wtedy nie będą się ze mnie śmiali. A żeby się bali, to muszę mieć władzę". "Jak w każdej dobrej bajce", zły król Anglii przegrywa bitwę, wołając "Królestwo za konia", aby ratować się ucieczką.
Mnie nie musi nikt przekonywać na kogo mam zagłosować. Kto ma trochę oleju w "głowie", ten będzie wiedział. Po 1989 roku my Polacy dokładnie wiemy kto czym "pachnie".
Jesteśmy pod ścianą i nie ma wyjścia zostaje tylko PIS z tej całej Targowicy
Ten sondaz tylko potwierdza,ze w Piotrkowie mieszka duzo ograniczonych w rozumie ludzi.Niby centrum a zascianek.
Na pewno nie na reset zagłosuje ale ogólnie nie ma na kogo głosować nie ma partii takiej
Ogólnopolskie sondaże plasują Konfederację poniżej progu wyborczego, a piotrkowski portal internetowy 28%. Taka jest wiarygodność.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!